Realitní agenti

Kto sú títo ľudia? Odkiaľ sa vzali? Aká je ich odbornosť?

Keď budete chodiť po rôznych bytoch, budete stretávať realitných agentov. Komunikovali sme s veľkými aj s jednočlovekovými realitkami. Realitní agenti sú zvláštni ľudia. Stretnete agentov na všetkých stupňoch vývoja.
Stretli sme pár realitných agentov čo jazdili autobusom, prípadne ich trebalo voziť autom. Boli dlhodobo nezamestnaní a toto skúšali ako prácu. Na mnohých to bolo vidno. Nevedeli nič o tom ako predávať.
Potom najväčšia skupina, realitní agenti čo z toho žili, darilo sa im. Na nich už bolo vidno že v tom vedia chodiť a mnohí boli fakt šikovní.
Nezabudnime na podvodníkov, okradli už veľa ľudí o byt alebo o peniaze. Žiaľ aj takí existujú a nieje jednoduché ich odhaliť.
Vo všeobecnosti ale platí, spoliehať sa na svoj zdravý rozum, ak si nieste istí, nájdite si právnika a s ním sa poraďte o každom kroku.
Pokiaľ ide o realitky, naše skúsenosti hovoria, čím väčšia, tým lepšia. Veľké realitky predávajú veľa bytov a majú veľa skúseností. V jednočlovekových realitkách sme sa stretli s podivnými praktikami, vyzvedaním, kritizovaním. To nikoho nezaujíma.
Vždy keď vás bude realitný agent o niečom presviedčať myslite aj na to že jeho pohnútky nemusia byť len alturistické. On za predaj dostane províziu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára